Vi har öppnat!

Träningsverket är äntligen öppet och det börjar fyllas på med medlemmar! Vi hade en riktigt härlig och lyckad invigning i lördags, bättre än vad vi någonsin kunnat drömma om 💙

Nu rullar dagarna på och vi har gruppass från morgon till kväll. Vi har också startat Träningsverket Intro, Kids och Teens!
Nu är vi igång, varmt välkomna till oss!

5 dagar till öppning!

Det närmar sig med stormsteg och oj vad vi längtar!

Vi har haft ett gäng utomhuspass i sommar på gräsplanen utanför gymmet och vad roligt vi haft med alla er 💙 Lokalen är nästintill färdig och imorgon kommer Eleiko med golv och all utrustning, som julafton! Du som är medlem hos oss har också kunnat börja boka dig på våra gruppass under öppningsveckan! Härligt att passen börjar fyllas med träningssugna medlemmar!

Vi har också gått ut med nyheten om att vi kommer att samarbeta med Sjöglimten, där du kommer att kunna äta en sallad signerad Träningsverket!

Om 5 dagar öppnar vi Träningsverket och resan kan börja på riktigt!

Våra fantastiska coacher!

Varmt välkomna till oss på Träningsverket 💙

De första passen är avklarade!

Som ni kanske sett i våra sociala kanaler har vi smygstartat med gratis utomhuspass för alla som vill vara med! Platserna har gått åt snabbt och två torsdagar i rad har vi haft fullt pass i kvällssolen på Vätterviksgatan ☀️ En riktig härlig start på den här resan!

Renoveringen av lokalen fortgår och vi börjar planera på detaljnivå, äntligen! Vi tror att vi vågar påstå att vi kommer ha Östergötlands snyggaste gym. Är ni nyfikna på hur det kommer att se ut är ni varmt välkomna till våra utomhuspass som kommer att finnas kontinuerligt fram till uppstart.

Ps. Det går att köpa medlemskap redan nu! De 50 första som signar upp sig får en välfylld goodiebag i samarbete med Eleiko, Northern Spirit, Nocco och Barebells. Den vill ni inte missa 💙 Gå in här för att läsa mer om våra medlemskap.

Pass nummer 1!
Pass nummer 2!

Nu börjar det hända grejer!

Renoveringen av lokalen på Vätterviksgatan är i full gång, det målas väggar och renoveras omklädningsrum. Vi har dessutom spikat datum till 29/8 för öppning! På öppningsdagen kommer vi att ha prova-på pass gratis för alla som vill vara med och en rad meriterade gäster på besök. Håll utkik! 💙

Vi har också gått ut med nyheten om att Eleiko kommer att förse Träningsverket med högklassig utrustning och våra coacher med värdefull utbildning.

Inte nog med det kommer vi att ha Sara Waerme och hennes företag Kiropraktorkliniken Motala husera i våra lokaler. Vi har dessutom ett gäng taggade coacher som längtar att få coacha alla nya medlemmar på Träningsverket. ✨

Som sagt, det är mycket som händer just nu och vi längtar till öppning! Håll utkik i våra sociala medier för nyheter och uppdateringar @traningsverketmotala

Hälsningar
Viktor, Sofie, Elaine & Thomas
Delägare, träningsverket

Skyltarna är på plats!
(nästan) alla våra coacher ✨
Ritning på vår lokal med utrustning från Eleiko 🏋️

Välkommen till Träningsverket!

Vi startar upp en ny träningsanläggning i Motala med fokus på funktionell träning. Vi riktar oss till dig som vill ha varierad träning med hög kvalitet och säkerhet. Vår vision är att skapa en gemenskap och en trivsam miljö för alla kunder i kombination med rörelseglädje. Målet är att få gemene man motiverad till en hälsosammare livsstil. 

Vi planerar uppstart augusti 2020.
Håll utkik och följ med oss på vår resa 💙

Hälsningar,
Viktor Höglund, Sofie Kindmark, Elaine Muhrman & Thomas Muhrman
– Delägare Träningsverket